I'm going for holiday ~

Daisypath Vacation tickers

13.1.11

Amalkan Hidup Sehat

Genap seminggu mengamalkan gaya hidup sehat.....
Mencontohi my beloved SIS yang dah nampak banyak kemajuan....hahahha....
how i wish i can beat herr....huhuhu...
aper2 pon SIS now i follow ur healthy life....
and i loike it....hakhakhak...
thanks for the inspiration.....

4.1.11

My Degree Convocation ~

Majlis Konvokesyen UTHM yang ke-10 pada 10-10-10 --> 12-10-10....And konvo aku jatuh pada 11-10-10....yang hadir majlis aku cuma mak n ayah jerr...huhuhuhu memandangkan aku kat UTHM jugak skrg nie... makanya aku just tgu ketibaan mak ayah aku je lah...seb baik sempat tempah bilik utk diorang...itu pon kena beratur seawal 7.45 pg nak berebut dapatkan bilik...dunia dunia...alhamdulillah aku dah selamat tamat belajar n konvo wlupun hanya dengan gred Second Class Upper...but still i'm proud to be myself...hehehe....


On My Special Day...





Biasanya orang len wat Pre-Wed photography n bla bla bla kan....kami pon xnak ketinggalan n nak yg terbaekk gakk..so aku n The Clay Dexs pon decide nak buat Pre-Convo Photography juga...semestinya hasilnya sgt best n memuaskan hati...macam2 aksi lah kiranya kami buat smpai mencecah 4 jam bergambo...kalah artis u....hahaha...total pic suma adalah dalam 2000 keping smpai x muat CD...kredit to Hilmi Adenan team yg sgt baek hati melayan kerenah kitorang....


nie lah antara gelagat2 Clay Dexs masa sesi photography...



Untuk sesi photography n bebudak kelas plak...kitorng pilih masa ari raptai...sebabnya takut annti ari konvo tue masing2 sebok n family kan...so lebih baek bergambar siap2 utk kenangan bersama...hehheh...seronok dapat jumpa balik n suma bebudak nie...masing2 dah ada haluan sendiri...ada yg masih mencari2 keja...ada yang dah bergelar engineer n yg smbung master hanya kami lima orang Clay Dex kental...hahaha....


Kamilah Graduan UTHM





And now, i'm looking forward to do my best on my MASTER programme.... hopefully i can make my parents n family proud of me....InsyaAllah...


Back to Campus ~

Makanya aku pon dah selamat smpai ke Parit King nie semalam...
Sedih gak nak tgalkan umah setelah 3 mgu berehat2 dan bersantai2 di umah...hahahha...

Ari pertama di kampus nie sgtlah dahsyat sebab seramai2 student kat fakulti smpai x nampak kaunter...so dengan jayanya aku n Clay dexs menyusup masuk kot pintu belakang...hahahha bijak bijak...yang x bijaknya masalah tetap x settle jugak...so esok kena lah pgi smula ke fakulti berasak2 hanya utk dapatkan Jadual kelas....nasib nasib....

permulaan sem baru nie nampaknya subjek2nya on semakin tough...hopefully result utk sem nie gempak jugak lahhh yerr....result Sem lepas belum dapat agi tapi berdasarkan senarai tampal yg dah kuar tue Alhamdulillah melebihi dr apa yg aku sangkakan sebelum nie....hopefully i can get 3.50++ lah yerr....

owh yerr...dengan rasminya Azam Baru aku bermula hari ini....
sy sgt suka n mengharapkan yang terbaik...chaiyokkk she chaiyokkk....
 
template by thecutestblogontheblock.com