I'm going for holiday ~

Daisypath Vacation tickers

30.12.10


Happy New Year all......

Bila cita pasal tahun baru nie of course lah ada azam2 baru yg di target..
tapi sebelum nak tanam azam baru tue kena lah make sure azam2 2010 dah selesai yerr...hahahah....
as for me every year aku x bnyak kot azam yg nak ditanam sebab takut plak x tercapai....

okay antara azam 2010 yang dah dicapai:
Grad Degree on time...
Grad wit 3.0++ CPA.. Alhamdulillah wlupun x secemerlang mana...
Tidak menganggur sebab dah sambung Master...

ok utk azam 2011 plakk:
Grad master dengan cemerlang at the end of the year...
dapatkan scholarship or sponsor for my Master program...
maybe dapat kuruskan badan ckit...hahahahha...
i want to be happy...

hopefully dapat lah mencapainyaa dengan jayanya yerr....






24.12.10

It's Christmas


Selamat Hari Natal...
Kepada suma yg beragama kristian n yg meraikannya.....

Owh hari nie ada perjumpaan n ex-convent girls...cam best jugak kan kalau dapat join...anyway i'll try to make it....thanks to Murni yg sgt teruja nak organized perjumpaan nie n utk tidak hampakan ko aku akan cuba pi noo...wlupun aku nie agak segan silu n malu...yer ke aku nie malu....? hahahhaha...

23.12.10


hey allll.....
salamzzzz......
setelah sekian lama x berbloging nie aku rasa cam kekok plak...
lama sgt dah update setahun adalah....dahsyatnya.....bukannya aku sebok sgt pon cuma maybe aku buat2 sebok atau kurang minat ntah lah aku pon x tau....yg pastinya wlupun aku x update tapi rajin gak dok ikuti blog2 org lain....mgkin aku lg seronok membaca dri mencoret agaknya....aper2 pon setelah sekian lama sis aku pon dah bunyi2 tanya pasal blog aku ygd ah bersawang nie...so aku pon update lah balik...heheheh...thanks sis for ur support....

ezloveycraft 1st giveaway

hey allll....
okay setelah mendapat semangat baru n setelah sekian lama biarkan blog nie jadi tempat pembiakan labah2 aku nak mulakan story aku n give away contest nie...actually my sis yg sgt teruja dok promote kat aku suruh join contest kat ezloveycraft nie....so tanpa menghampakan perasaan dia aku pon join lah...plus dia nye gift nie cam kiut miut gitu...then dia nye syarat pon cam menarik n mudah je...so why not i give a try kan...heheheh...join jgn x join...hehehe

nie lah gift yg aku kata kiut miut tue...memang sometg lah...
 
template by thecutestblogontheblock.com