I'm going for holiday ~

Daisypath Vacation tickers

23.12.10

ezloveycraft 1st giveaway

hey allll....
okay setelah mendapat semangat baru n setelah sekian lama biarkan blog nie jadi tempat pembiakan labah2 aku nak mulakan story aku n give away contest nie...actually my sis yg sgt teruja dok promote kat aku suruh join contest kat ezloveycraft nie....so tanpa menghampakan perasaan dia aku pon join lah...plus dia nye gift nie cam kiut miut gitu...then dia nye syarat pon cam menarik n mudah je...so why not i give a try kan...heheheh...join jgn x join...hehehe

nie lah gift yg aku kata kiut miut tue...memang sometg lah...

1 comment:

ezloveycraft said...

tq join okeh
;)

 
template by thecutestblogontheblock.com