I'm going for holiday ~

Daisypath Vacation tickers

30.12.10


Happy New Year all......

Bila cita pasal tahun baru nie of course lah ada azam2 baru yg di target..
tapi sebelum nak tanam azam baru tue kena lah make sure azam2 2010 dah selesai yerr...hahahah....
as for me every year aku x bnyak kot azam yg nak ditanam sebab takut plak x tercapai....

okay antara azam 2010 yang dah dicapai:
Grad Degree on time...
Grad wit 3.0++ CPA.. Alhamdulillah wlupun x secemerlang mana...
Tidak menganggur sebab dah sambung Master...

ok utk azam 2011 plakk:
Grad master dengan cemerlang at the end of the year...
dapatkan scholarship or sponsor for my Master program...
maybe dapat kuruskan badan ckit...hahahahha...
i want to be happy...

hopefully dapat lah mencapainyaa dengan jayanya yerr....






1 comment:

CAYANG ALIN said...

amboi gempaknya new year wish dia..tak aci..gambaq tu lawa..

 
template by thecutestblogontheblock.com