I'm going for holiday ~

Daisypath Vacation tickers

22.3.09

civil eng student....

pic nie diambil masa ktorg wat projek highway n lab....huhuhu....mencabarkan bidang civil nie.... kena keja tgh panas....tgh jalan...n mcam2 agie....masa aku wat lab tue kan, aku nyaris2 dilanggar treller...xnampak plak treller tue kuar dri simpang...sib baik bebudak nie jerit2 kat aku...kalau x....huhuhuhu ntah ada ntah tidak aku kat dunia nie....memang tragik n ngeri laa...sbnarnya ktog kena letak kon klu wat keje tue...tapi masa wat lab kon x disediakan...terpaksa lah amik rsiko wat keja tue...aper2 pon thanks utk kawan2 ( keyn, epul, joe, syahri) yg dah menyelamatkan aku...cyang sgt kat korg suma....heheheheh....suma okay.....

nie plak pic-pic ceria ktorg suma masa wat lab alam sekitar....sekali pandang macam doktor @ saintis daaaaa....ini lagi satu bdang mencabar dalam civil engineering...apa yang mencabar adalah ktorg tpaksa rela mengkaji bakteria yg ada dalam air kumbahan...busuknya hanya Allah jerr yg tahu...ader bebudak nie smpai termuntah2 masuk kelas....masuk lab nie suma wajib pakai lab coat n glove...memang tdedah gle lah pd bkteria dan jugak asid....sebab ada 1 topic tue ktorg kna gna asid utk buat cmpuran...dalam bab2 adik nie ktorg serahkan pd budak laki...takut la ktorg yg kiut miut nie tercedera kerr aper masa hander asid tue...kiut kerr....?...

tp bab yg paling menarik ialah msa bgmbar...biasa laa ktorg akan mengisi waktu2 menanti ujikaji siap tu dgn aktvt bgmabo..macam2 pose ader....heheheheh korg suma tgk lah sndiri...ini bru dua bidang...ader lgi cabang2 lain yg boleh dikatakan mencabar lah jugak....nanti2 aku cter agie ekkk.......

1 comment:

hOOdedLicIOUS said...

wah..busuk ka kumbahan tu..hehe..

 
template by thecutestblogontheblock.com