I'm going for holiday ~

Daisypath Vacation tickers

25.3.09

P-Jot junior.....

CONGRATS P-Jot & Jiman for ur newborn baby girl....

hari aku amatlah gembira sbb bestfriend@P-Jot dah pn selamat melahirkn baby girl 24 March 2009 jam 9.30 am....berat baby nie 3.36 kg...besar kan...padahal mamanya kecik ajer.... aku plak yg t'over xcited bla dia msg kata dah slamt bsalin..yerr lah cam lwat jerr dri duedate sbnarnya....mau x risau...tapi namanya msih samar2 agie...

tapi dalam gmbira2 tue aku sdh juga sbb xdapt gie malawt dia sbb sbuk sgt dgn assment, projek n test...
huhuhuhu boleh bikin pecah kelapa gue nie.....jd priority mstilah t'ltak pd study aku.. yg ptg dia dah slamat lahirkan baby n sehat2 selalu....so sorry lah yerr jot...xper nanti dah balik BP roger2 laa bleh aku gie mlawat ko yerrr....macam lah minah nie nak baca...

p/s :- aku nk smbg study utk test plak nie...korg suma doakan aku yerr utk test traffic malam esok...huhu takut nie...
 
template by thecutestblogontheblock.com