I'm going for holiday ~

Daisypath Vacation tickers

8.3.11

Aku, Dia dan Waffle....

Hahahahah...kalau diamati dari tajuk nya macam novel plak kan...tapi halnya ia adalah reality kehidupan dua orang masterji...tapi aku rasa klu pgil keledeks lg cool kot... rentetan kisah kehidupan dua org keledeks yg kebosanan akibat ketandusan kelas...so daripada bergolek2 di bilik smbil meng"scroll" fb bagaikan keledek yang menanti utk digoreng...adalah patut membuat sesuatu yg bermanfaat dismping tue dpt jugak menjana pendapatan sampingan utk mengurangkan bebanan FAMA utk menaja aktvt berjimba kami...hahahaha

TARAAAAAAA...!!!
Kerja menjual waffle di UTHM...
Lawatlah kami di Kiosk Jolly Waffle di PKNS...
Pasti korang xkan menyesal merasa air tangan n peluh aku n lyn...hahaha...sempat lg promote yerr...


Dalam pada keja tue pon kami sempat agi bosan tahap gaban bila xder hot2 guy nak datang beli waffle smbil berbual2 n kitorang...memandangkan x dapat nak mengkeledekkan diri macam kat rumah...makanya kami akan menghabiskan masa n duit dgn dgn membeli makanan dri kiosk2 lain...hahahahha...kata nak tolong org melayu kan...xpun kami akan bebual2 sesama sndri smpai masing2 dah kekeringan idea... atau yg paling mudah wat2 keja2 terlampau macam kat bawah nie...hahahhaha

hahaha...aku rasa ini yg terbaekk dri kami sebok bergosip menambah bebanan bahu kiri kami memandangkan lokasi kiosk nie sgt terdedah kpd keja2 laghaa cam tue....


p/s: to my beloved sis2 n bro2...sy ada duit utk berbelanja cuma mungkin sy perlukan actvt berfaedah cam nie utk menambah pengalamn idup n mewarnai kehidupan kat cnie..stop worrying about me ok...hehehhe...tapi kalau berkesudian nak melimpahruahkan akaun bank saya sila lah....jgn malu2 ekk....akan ku terima seadanya....hikhikhik.... miss u guys so much...

2 comments:

misskim said...

wahhh...seronok jual2 wafer 2...jeles laa...dpt income lain...ngeh3...

Shiesha said...

best2...bleh menambah pendapatan n yg penting menambah kenalan n menjafi famos amos...hahahahhagile glam ke ape nie....

 
template by thecutestblogontheblock.com