I'm going for holiday ~

Daisypath Vacation tickers

3.3.11

Perfect Weekend.... =D

Kalau merujuk pada title tue mestilah menggambarkan sesuatu yg sgt menarikk n menggembirakan...nie mmg kisah double wonderful n enjoyable moments punya nie...bak kata org terbaekk dri ladang...actually weekend yg lepas kami serumah menghabiskan masa di Melaka...kebetulan nak attend engagement classmate kitorng sekalianlah berjimba sakan smpai x hengat dunia...


1st Activity ~ 26 Feb 2011

Nana Engagement....Congrats to nana sebab dah berjaya melangkah setapak ke alam Pertunangan... Santek sgt dia ari tue...hampir x kenal gak lah kami...heheheh...so kami doakan semoga jodoh kalian kekal hingga ke jinjang pelamin n ke akhir hayat... amin.....
inilah hasil make-up nana...sgt berseri2 n cantek...kami pon x kurang berseri2 gak...tumpang seri nana..hehehe

kalau dah nama budak sekolah tue...budak sekolah lah jugak...dalam dok tgu nak sarung cincin pon smpat agi nie dok men uno bagaii...hai lahhh kamoo2 sekalian bila nak berubah nie.....


2nd Activity ~ 26 Feb 2011

Sarah Safri Birthday Celebration...hahahah...sgt sedap keknya...credit utk lyn n keyn....pandai korang pilih yerrrr...glamor u dpt sambut besday tepi tasik nie...bersaksikan para penumpang cruise...hahahah....
Happy Birthday 2 u Sarah....
Semoga panjang umo n dimurahkan rezeki slalu...bru lah dapat blanja kami selalu hahahah...x lupa jugak...cepat2 nek pelamin ekkk ikut jejak Nana....


3rd Activity ~ 26 Feb 2011

then kami pon pakat2 berarak beramai2 ke Jonker Walk... maka bermula lah sesi menghabiskan duit secara berjemaah...banyak jugak lah hasil2 intaian yang dibawak balik oleh kami sume...huhuhuhu pompuan2...kalau x shopping tue bukan namanya pompuan...tangan nie gatal je nak berbelanja...

kami2 yg hampir menjadi gila melihat barang2 santek2 n murah2 di sekeliling...kalau ade seguni duit pon malam tue abih jugak rasanya nie...hahahah

dimana ada kami pasti ada camera...di mana ada camera mestilah ada kami...model2 hot masa kini...cakap je nak pose ape...sume bleh pnya...hahahah....

fenat dalam mengintai2 barang dalam erti kata lain kekeringan poket....kami beralih plak pada sesi photography...memandangkan ader Muz photography jemputan kami...maka bergaya lah kami...nampak je cam xder barang tue...tapi kalau check dalam beg sorang2 mmg banyaklah hasilnye...bijakk kan kami...


4th Activity ~ 27 Feb 2011

mari berjimba ke Melaka Wonderland Theme Park and Resort... bgi memeriahkan lg weekend kami yg mmg dah meriah nie, maka kami pon wat actvt renang smbil bermain2 air di wonderland...actually kami dapat free tket utk 2 org dri Nana...credit to Nana sebab bg kamii tket tue yerr...maka dapatlah kami berjimba sakan...

tempatnya sgtlah happening...aku rsa the best Theme Park after Sunway Lagoon kot....itu yg aku rasa lah...permainan dia sgtlah best...smpai x bersuara aku menjerit ketakutan gara2 ikut bebudak nie main slide2 dia tue...walupun menakutkan tapi bila dah naekk tue rasa best plak...terngat2 lah smpai skrang...heheheh...utk pengemar2 actvt yang macam nie...korang sume patut try tempat nie...mmg x rugi punya lah...heheh promote plak....

finally dapat gak bergambo n maskot2 chumel kat wonderland nie...chumel kan diorang especially baby blue...well...i like blue kan...at least ada kenangan n diorang...heheheh...basah2 pon jadi kerja...maka dgn nie tamatlah perfect weekend kitorang...memang terbaekk lah...taraaaaaaaaaaa


1 comment:

fiqien said...

i like this topic..huhuuh mmg superb perfect la,,,

 
template by thecutestblogontheblock.com