I'm going for holiday ~

Daisypath Vacation tickers

12.3.11

Hikayat Merong Mahawangsa~

Okay now nak kongsi skit pasal cte Hikayat Merong Mahawangsa... The best Malaysian filem i've ever watch...i give 6 star out of 5 okay...hahaha...see betapa hebatnya rating yg aku bg...memang best gile smpi rasa cam nak tgk skali agi pon ader...actually aku bukanlah penggemar cter2 epik cam nie n for the 1st time tue rasa cm ragu2 jugak nak tgk yerr lah sebab filem malaysia kot...bukan nk kutuk filem malaysia ok tapi aku dah ad banyak pengalamn ngeri tgk filem malaysia nie yg pd endingnya aku rasa menyesal sndri jerrr...tapi for this filem aku mmg respect giler n KRU sebab berjaya wat filem yg gah cam nie...wlupun ada gak lack skit2 tue tapi sy sgt sukeeeeeeeeeeeeeee...because nobody perfect right...so for those yg xtgk agi filem nie jgn segan2 ke panggung yerr sebab ianya memang best... i'm sure u wont regret okay...

No comments:

 
template by thecutestblogontheblock.com