I'm going for holiday ~

Daisypath Vacation tickers

11.2.11

Bagai menanti Dedaun yg gugur~

Bila sebut pasal Dedaun nie...macam2 perasaan timbul dalam diri aku nie...marah ader...frust ader...keciwa...panas...geram...n macam2 lah...sukar nak digambar dgn kata2...

Actually Dedaun nie nama satu Photography company...aku rasa the owner of company nie mmg xnak wat bisnes dah kot lepas nie...bleh plak gmbo konvo yg diambil ngn company dia nie dilengah2kan smpai drag 2 bulan lebih...ape ke bisnes cam nie aku pon xpaham...nak kena marah...maki hamun...ugut2 nak report polis bru nak anto gambo...dah basi dah konvo bru nak anto...manusia manusia...

yg lg teruk tue janji 2 keping 8R n 4 keping 4R...at last yg dapat yg 8R je...masa nak promote tue bukan main manis agi janji2 dia n tunang dia tue..last2 janji tgal janji....x cukup tue bg CD pon gmbo org lain...ape kejadahnya aku pon x tau lah...sib baik budak yg empunya CD tue aku kenal...kebetulan plak dia roomate aku masa UnderGraduate....tapi cian lah kat dia....ape pon xdapat...sib baik ader CD yg aku bg...dapat gak dia tgk n smpan wt kenangan...mintak via mail siap tgu 3mgu lg plak...susah sgt ke nak klik n send...

nie pic yg dia bg tu pon via mail...selepas hampr 3mgu menanti...

nanti ko jawab lah di akhirat kelak yerr...samada halal atau haram duit org2 yg ko tipu tue, ko pk lah sndri..bukan budak kecik kan...dah bertunang pon kan...berkat ke x nak wat kawin tue hanya Allah yg tahu...Wallahualam....

2 comments:

fiqien said...

huhuhu...mmg teruk pun dedaun tu...huhu...dah konvo berbulan2 baru dapat gambar..so, next convo..xyah amik gmbr ngn photographer luar..amik uthm punye dah....

Shiesha said...

definitely banned from my life keyn...xkan nak pisang berbuah dua kali plak kan....

 
template by thecutestblogontheblock.com