I'm going for holiday ~

Daisypath Vacation tickers

13.2.11

Mari Mendaki Bukit Soga ~



Memandangkan ari nie cuti, so kami the "keledekians" decide utk wat aktvti bermanfaat lg menyihatkan badan dengan mendakit Bukit Soga... Lokasinya ada la dalam 45min dri Pt. King nie... Sebelum nie mmg ader dengar bebudak kelas dok cerita pasal bukit nie... Tapi aku sndri pon x penah smpai agi...maka ari nie dgn rasminya ter-realisasilah impian kami nak smpai ke bukit tue....

Bukit nie tinggi dia lebih kurang 765KM *tinggi kot...huhuhu*... Bila sebut pasal mendaki bukit nie bunyi cam hebat ja kan... Tapi hakikatnya pancit lah jugak memanjat anak tangga utk smpai ke atas sana... Sampai muntah2 den tau...hahahha... Lemah lah kau nie Shie.....

Apa yg bleh dikongsi, tempat nie mmg best utk beriadah di hujung mgu utk menyedut udara yang bersih....peluh pon kuar mencurah2 cam air paip...hahahha... Pokoknya sgt bestn nyaman... Wlupun akibatnya aku mengalami kesakitan si bahagia betis *org kedah pagil anak anjing..apekah nama daaa...* dismping side effect lutut terketaq2...hahahah...

Ok cukuplah berceloteh panjang... bek layan pose2 maut the kedelekians masa beriadah nie dismping aku pon nak kena sapu minyak panas kat kaki bg memulihkan kembali otot2 n urat saraf yang dah kejong nie...taraaaaaaaaaaa....

nie 'Daniel' si ulat gonggok yg sgt besar saiz lebih
kurang panjang tapak kaki....geli woiii....


p/s: sebut2 pasal keledekians...next time akan aku ceritakan kewujudan kedelekians nie...n anggota2nya....sampai ketemu.....

No comments:

 
template by thecutestblogontheblock.com