I'm going for holiday ~

Daisypath Vacation tickers

14.2.11

Happy 36th Anniversary~

It's 14 February... I do celebrate the day...but not as Velentine...It's my mom n dad 36th Anniversary... Wow... What a long journey they have been together...

MAMITO hohohoho....she always loves when i call her that way...mak seorang yang sgt2lah penyabar...memang susah nk jumpa org sesabar dia...buat lah ape nak wat kat dia...she can still forgive n forget...cuma jgn kcu husbnd n anak2 dia je...dia sgt penyayang...n anak2 is the most important in her life...evrthg yg dia wat sumenya kerana anak2...bak kata org hidup n matinya biarlah hanya utk anak2...smpaikan my sis kawen pon dia nangis teresak2 tkut kehilangan anak dia...it's ok mak u still have 2 beautiful daughter n son...in this case my dad jatuh no 2 okay...heheh...actually dia sgt lah garang masa kami sume kecik2 dlu...tapi bila dah berusia skrg nie dia dah banyak berubah n lebih cool n sedikit sentitif yer...actually x skit lah...mom slalu cakap dia syg sume anaknya sama rata...yer lah bukan program pilih kasih nak pilih2kan...tapi my siblings slalu cakap yg mom syg i lebih...yerr kerr...hahaha mestilah nama pon anak bongsu plus cute agi kan...hakhakhak...mana ader...perasaan diorang je tue...mak sayang sume lahhh...She is the best mommy in the world...good role model as a mother... wife... friend... pokoknya she best in everthg...

AYAH very family man...selain his mom...his daughter masuk carta tertinggi dalam hati dia...dia sgt mencintai anak perempuan dia...wlupun kmi nie slalu sngt berdebat n make argument n dia tapi dia tetap cool n terima seadanya...then bru my mom n my bro ok...hehehe...kekadang tue x nampak pon kasih syg yang cuba ditonjolkan tapi jauh di sudut hati dia mmg sgt ketara yer perasaan dia tue...sebab dia bleh menitiskan air mata lelakinya hanya dgn perkra yg melibatkan anak2 dia...for my dad case...the most yg dia paling syg my second sis COMOT...maybe sebab dia sgt memahami my dad...slalu buat my dad touching2 dgn anto handmade card2 masa birthday n anniversary dia masa dia study dlu...my big sis plak always make him proud dengan pencapaian dia dlm kerjaya n life...as for me maybe lebih disayangi sebagai anak yg sgt mendengar cakap...always listen to whatever he want to say...jarang sekali membantah okay...see see how good i am...hahaha muntah sume org yg baca entry nie shidah...actually my dad syg sume skali...sebab masing2 ade keistimewaan di hati dia...

MOM & DAD the most important person in my life...both of you are a blessing and words can never express the feeling of gratitude that i owe you for always being there for me...n for us...whenever we need u...may you be blessed with many more years ahead of love and happiness...may Allah keep both of you healthy so that u can play with ur grandchilds...your hugs and kisses have always make me feel special...love you so much and wishing u HAPPY 36th ANNIVERSARY...muah muah muah...


Mom...Big Bil...Big Sis...Dad...on wedding reception
See...how much she cry...





2 comments:

CAYANG ALIN said...

I know that dad loves me more than u..haha..

Shiesha said...

Ciss.....
the important is mom love me more than u....hahahaha

 
template by thecutestblogontheblock.com